1895019.jpg

Suunnilleen viikko jäljellä odotusta. Kuva otettu eilen ja vuorokausia siinä 53. Jotenkin tuntuu, että maha ei ole kauhean iso. Pari päivää sitten mittasin mahan ympäryksen ja se oli silloin 53cm. Painoa en ole päässyt punnaamaan, kun ei ole vaakaa, mutta tänään illalla saan punnittua Hulin. Tulen sitten päivittämään vielä sen tuloksen. Se nimittäin antaa vähän osviittaa mitä siellä mahassa on. Pitää kuitenkin muistaa, että Huli on normaalisti tosi hoikka likka, joten josko sen takia maha ei ole ihan megaiso, no toivossa on hyvä elää. Mulla vaan olisi monta hyvää kotia pienille russelilapsille.

Huli on jo aika tuskaisen oloinen. Ähisee ja tuhisee, kun mikään asento ei tunnu olevan hyvä. Huomatkaa kuitenkin iloinen mieli, niin kuin kuvasta näkyy. Kamera ei pysy hännän perässä :D Hulina on ollut jonkun verran huonovointinen, pari kertaa on oksennellut. Ruoka on kyllä maistunut vielä hyvin. Paljon se kyllä vaan nukkuu tai lepäilee.

Tämä tilanne tällä hetkellä, raportoin tänne kun alkaa tapahtua. Ja lupaan pitää reaaliaikaista "tulospalvelua" kun synnytys alkaa :)

Lisäys: Hulin paino on nyt 9kg ja mahan ympärysmitta 55cm. Hyvässä lykyssä siellä vois olla se 5 pentua!