Hulina jatkaa vatsan kasvattelua. Tosin olen miettinyt, että ei se nyt hirveän iso ole siihen nähden, että pentujen tuloon on reilu pari viikkoa. No ehkä se vielä vähän kasvaa..

Lauantai-sunnuntai oltiin möksäilemässä. Mökillä on kivaa, kun voi pitää koirat koko ajan irti ja ne pääsee ulos ihan milloin haluaa. Nyt oli kyllä jo niin viileää, että ovea ei voi pitää auki, mutta Huli ja Kipsu viihtyivät ulkona keskenäänkin. Vili ei viihdy ulkona jos siellä ei ole ihmisiä. Se tulee heti oven taakse vinkumaan, että päästäkää sisään.

Meillä pystyy möksällä treenaamaan pienimuotoisesti agia. Siellä on kepit, muutama hyppy ja rengas. Hulina halus vielä pujotella, kun muutkin sai treenata, joten vielä se simpsakasti pujotteli keppejä. Ainakin pennut on saaneet vauhtia ja actionia mahassa :)

Sunnuntaina käytiin sienimetsällä ja koirat sai vaihtelevassa maastossa juosta mielin määrin. Hulinakin jaksoi oikein reippaasti senkin reissun.  Mutta kyllä oli mulla väsyneitä koiria, kun tultiin sunnuntai-iltana kotiin :D