Eilen pennut saavuttivat 7 viikon iän eli ovat valmiita lähtemään uusiin koteihinsa. Niin se aika vaan meni että humps... Eilen lähtivätkin Uma, joka lähti Sarzan kautta sijoitukseen Katjalle Veteliin. Uman lisäksi lähti Kira, Tanjan ja Villen luokse Kotkaan.

Hulina on selkeästi jo kypsä pentuihin, murisee nille jos yrittävät imemään. Muutenkaan ei viihdy pentujen seurassa, kun ne puree ja kiusaa.

Maanantaina pennut kävivät eläinlääkärin tarkastuksessa, kaikilla oli kaikki ok. Lisäksi pennut saivat mikrosirut. Ainoastaan Väinö vähän kiljahti, mutta heilutti heti kuitenkin häntää. Muut eivät edes kiljaisseet. Ell kehui että tosi reippaita ja rohkeita pentuja. Kaikki nimittäin olisivat heti lähteneet tutkimaan eläinlääkärin pöytää, kun ne nostettiin pöydälle. Häntä heilui hirmuisesti, kun eläinlääkäri vähän pusutteli pentuja :) Kyllä mulle varmaan himppasen tulee pentuja ikävä..vaikka ovatkin pikku-monstereita luonteiltaan.

Tänään illalla lähtee vielä Miina Piian luokse Korialle.. Träpillä tulee ainakin Miinaa ikävä. Miina on paras painikamu :D

Lisäyksenä: Sarza juuri soitteli Uman kuulumiset. Tyttö oli ollut super-reipas ja täpäkkä koko pitkän päivän. Uman aamu siis alkoi eilen automatkalla Lahdesta Vaasaan, jossa terffasivat Hulin sisko Raidan ja Raidan pentu Auran. Katja haki Uman Vaasasta ja matka jatkui parin tunnin automatkalla Veteliin. Koko pitkän päivän Uma oli ollut hirmu kiinnostunut kaikesta uudesta ja tukinut kaikki paikat innolla. Automatkat oli sujunut hyvin Uman keksiessä kaikkea sopivaa tekemistä, kuten ventakarvan kimppuun hyökkäilyä boksissa ;) Katja ja Sarza olivat molemmat innoissaan Umasta, se on kyllä huippu-pentu ja odotan itsekin koko pentueelta paljon. Olisko tässä nyt sitä mitä todella russelilta haen?? Odotan mielenkiinnolla, mihin suuntaan pentuset lähtevät kehittymään..