Kuinka joku voi olla näin iloinen tullessaan kotiin ja löytäessään kotoa kiinteät kakkapökäleet :D Minä voin, sen jälkeen kun Hulina on ripuloinut kaksi viikkoa.

Hulinahan siis aloitti pentujen syntymän jälkeen ripulin, joka kesti ja kesti ja kesti. Maha ei kestänyt lainkaan nappulaa, joten käytännössä Huli eli riisillä ja piimällä. Tehobact ei auttanut, viimein Canicur tepsi. Huli kerkesi mennä tosi laihaan kuntoon, sitä on aika ilkeä jopa silittää kun luut tuntuu vaan käteen. Canicur ilmeisesti tepsi jo viime viikolla, koska sisältä ei löytynyt töistä tulessa ripuleita, eikä tarpeiden jälkeen ulkona jäänyt persuksiin vauhtiviivoja. Hulinallahan on siis erikoinen tapa, jos hätä ei ole superkova se ei voi käydä hihnassa kakalla. Päästän sen aina siis irti ja se änkeää itsensä johonkin pusikkoon jossa käy tarpeillaan. Enkä näin ollen nää gagetsuja. Eilen näin ensimmäistä kertaa ripulin jälkeen kakat, oli ilmeisesti hätä päässyt yllättämään kun ruokaa tulee tällä hetkellä tosi paljon, jotta likka saa itsensä kuosiin.

Nyt Hulin maha kestää taas nappulaa ja sitähän annetaan. Turvotan ne kyllä huolellisesti varmuuden vuoksi. Kyllä varmasti muutama viikko menee ennen kuin Huli saa taas lihaa luiden ympärille, mutta voiton puolella ollaan. Huh helpotusta..

Mitäs sitten pennuista..Hmm on ne kasvaneet ja vierailleet jo laatikon ulkopuolella tutustumassa. Hippiäinen lähtee heti tutkimaan paikkoja ja Garce jää istumaan paikoilleen näyttäen vähän pulskalta possulta, tosi lunki kaveri. On just sen näköinen että tylsää.. Muut kerääntyy kasaan ja on ehkä pikkaisen kauhuissaan liukkaasta ja viileästä lattiasta. Ymmärrettävää kun ikää on vasta vajaa kolme viikkoa. Ei ne vielä ilmeisesti kuulekaan paljon mitään.. Oon tehnyt erilaisia ääniä laatikon luona ja katsonut tapahtuuko mitään. Parilla nousee vähän pää, joten voi olla että kohta on korvakäytävät avautumassa. Hippiäinen ja Grace on tällä hetkellä kaikkein kontaktihakuisimmat pennut. Ne kiipeää jo laatikon turvareunoille, kun menen laation reunalle kuikuilemaan pentuja.

Huomenna tulee täyteen kolme viikkoa. Pennut saavat ensimmäiset madotukset ja tarjoan niille myös ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa.

                                       Tässä vielä kuva pökäl..eikä ku pennuista ;)

              1967115.jpg