Hirmuista vauhtia aika menee. Pentulaiset täyttävät ylihuomenna jo viisi viikkoa - siis vastahan ne syntyivät. Tulevilla pennunomistajilla ei kyllä varmaan ole samanlainen fiilis, siis että aika kuluu nopsaan :) Voisin ainakin kuvitella..

Mun puolesta voisitte vaikka jo hakea pennut, mutta kai niitten tarvii vielä saada elää muutama viikko äipän ja sisarusten kanssa. Huli on sitä mieltä että pennut on aika booring, ne puree ja repii ja riuhtoo. Silti se änkeää niiden kanssa samaan koppiin nukkumaan, vaikka tarjolla olis sohva tai pehmoinen viltti. Pennuthan ovat nyt kohta saanet viikon oleilla siellä missä tykkäävät (pentulaatikko siis poistettu). Alueena toki vaan olohuone ja taitaa ne käydä puljaamassa keittokomerossa aikuisten koirien vesikupissa. Olkkarin ja eteisen välillä on aita. Eteinen ja makuuhuone on nimittäin Vilin aluetta. Yllättävän hyvin on toiminut järjestelyt. Pelkäsin nimittäin alkuun vähän sitä, että miten jaottelen tilat, kun mulla on neliöitä hurjat 42,5.

Vili ei voi sietää pentuja. Se oikeasti nappasee kunnolla, jos ne pääsee lähelle. Eikä se mitenkään kauheasti varottele, vähän irvistää ja sitten nappasee.

Pennut on kaikki hirmu reippaita ja rohkeita. Kun ne saa elää kokoajan arkielämän keskellä, olkkarissahan mä nimittäin eniten vietän aikaa, niin tuntuvat olevan tosi kaiken kokeneita, ainakin siis olemukseltaan. Ei ne hämmstele tai kummastele uusia ääniä tai juttuja. Ne on kiipeillyt kirjahyllyllä ja tv-tason alimmalla hyllyllä. Uineet vesikupissa, pureskelleet lehtikoria, roikkunet verhoissa, kuunnelleet kaikkia keittiön ääniä ja radiota sekä katsoneet telkkaria. Sitten kun tule väsy ne menee hienosti nukkumaan boksiin tai kevythäkkiin. Boksi on ollut selkeästi suositumpi. Siellä ne on nytkin nukkumassa.

Tänään alkoi vähän hahmottumaan mikä pentu mene mihinkin.

Väinö-Petteri menee Jennille Turkuun harrastuskoiraksi mahdollisesti ainakin agilityyn. Väinöllä on valmiiksi kavereina russelit, mun kasvatti Viivi Walking Disaster's Friends Forever sekä Santtu Little Peanut's Mighty Merlin.

Hipsu menee Hulin kasvattaja Sarzalle, jolta Hipsulainen menee sijoitukseen Katjalle Veteliin. Hipsulla on valmiiksi kaverina russeli Lara Kairojen Claudia. Hipsun tulevaisuuteen kuuluu agility, jota Katja on aloitellut jo Laran kanssa.

Miina ent. Lentsu aka Möhkö-Leena menee Piialle Korialle agility-koiraksi. Piialla on entuudestaan Vilin-poika Mooses Pemar'in Mooses, jonka kanssa kisaavat aktiivisesti 3-luokassa.

Kahden viimeisen tytön Gracen ja Sirin kohtalo ratkeaa ensi sunnuntaina. Toinen menee Seinäjoelle agility-koiraksi Riikalle, jolla on entuudestaan russeli-tyttö Viuhti Gallivant Ajax. Viuhti kilpailee aktiivisesti 2-luokassa ja on yhtä nollaa vajaa 3-luokkalainen.

Toinen tytöistä menee sitten..no se ratkeaa hieman myöhemmin.