Pennut täyttivät eilen yhden viikon. Kaikki voivat hyvin ja ovat kasvaneet. Erityisesti blondi-siskokset ovat aika tuhteja. Pikku-Väinö on edelleen pienin, mutta ottaa muita kiinni. Hulilla on ollut melko paha ripuli. Ei ole yks tai kaks aamua kun olen aloittanut aamuni siivoamalla pas***.. Huli nukkuu siis eri huoneessa ja ei mitenkään ilmoita että tarttis päästä ulos. Ripulin seurauksena Huli on joutunut elämään kermaviilillä, piimällä ja riisillä, josta johtuen on päässyt hieman kuivumaan. Maitoa ei siis ole tullut tarpeeksi ja jouduin turvautumaan emonmaidon vastikkeeseen. Jos jollain olisi vielä hyviä vinkkejä ripulin taltuttamiseen, niin otan ilomielin vastaan.

Pennut ovat kovin suloisia ja ihquja. Mistään ei voi sanoa minkään suhteen vielä juuta eikä jaata. Ehkä sitten kun silmät alkaa aukeamaan, alkaa nähdä vähän luonnettakin. On mulla silti kyllä suosikki, joka on pikku-Väinö :) Se on niin lutunen pieni vaava. Tytöistä tykkään eniten Grace:sta, sen kun ottaa syliin, niin se vaan tuhisee ja ottaa tilanteen lunkisti. Muut saa hepulin ja alkaa rimpuilemaan kauheasti.

Huli ei jaksa enää olla niin paljon laatikossa, vaan oleilee mielellään myös sen ulkouolella. Lenkeille se lähtee mielellään ja sen yhteydessä on vedetty vähän tokoa, jota tekee into piukeana. Agin pariin palaillaan kun ripuli alkaa laantua ja pennut tuosta vielä vähän kasvavat. Nyt keskitytään palauttelemaan lihaksia.

Ensi viikonloppuna on agin mm-kisat, joita olen lähdössä katsomaan. Hienoa päästä katsomaan huippua-liitoa.

                               Pennuntuoksuista loppuviikkoa!

                                          1935280.jpg