Heinäkuun 4. päivä alkoi juoksut ja pentujen odottelu. Pennut syntyivät 17.9. ja keskiviikkona ne täyttävät 8 viikkoa ja ovat jo reippaita russeli-lapsia! 4kk vierähti käsittämättömän nopeasti..

Pennuista on jäljellä enää Veela, joka lähtee omaan kotiinsa sunnuntaina. Kaikki muut ovat lähteneet uusiin koteihinsa. Musta on itseasiassa kiva, että Veela on vielä tämän viikon meillä, niin Träpillä on päivisin seuraa, eikä tarvi olla ihan yksin. Veela on saanut special-sosialistusta, kun on päässyt mukaan kaikkialle minne muutkin koirani. Se on jo kokenut automatkustaja, käynyt agility-kisoissa, käynyt useasti agility-treeneissä, kyläillyt mun porukoilla ja ollut lenkeillä mukana ja vaikka mitä muuta. Ne jopa Träpin kanssa osaavat hienosti istua ja odottaa ruokaansa, ne siis syö samasta kupista.

Lopetan tämän blogin päivittämisen tähän. Kiitos mielenkiinnosta :D Jätän tämän kuitenkin talteen, niin voin sitten joskus käydä lukemassa pentujen alkuvaiheita.. Ja jos haluatte pentujen uudet omistajat kirjoitella tänne pentujen kuulumisia, niin pyytäkää salasana!