Eilen pendulaiset täyttivät jo 6 viikkoa, siis huh kohta saan huokasta helpotuksesta. Ainakin kolme pennuista nimittäin lähtee jo 7 viikkoisena. Veela ent. Siri on meillä hieman pidempään, mutta ei se mitään jos niitä jää vaan yksi ;) Yksi narttu Grace, on ollut pidempään vapaana, sitä on kysytty ja oltu jo ottamassa, sitten yhtäkkiä yhteydenpito katkeaa ja kyselijöistä ei kuulu mitään. Tosi turhauttavaa. Miksi ihmiset eivät voi ilmoittaa jos päättävät etteivät otakaan pentua?! En mä loukkaannu tai suutu jos pentu perutaan, olis vaan kiva itsekin olla ajantasalla tilanteesta. No nyt Gracea on tulossa viikonloppuna katsomaan nuori pariskunta. Katsotaan tilanne sen jälkeen uudestaan.

Pennut on tosi siis tosi villejä. Ehkä en vaan muista, mutta kyllä nää tuntuu olevan villeintä sakkia ever, mitä meillä on ollut. Ne juoksee kauheeta rallia ympäri olkkaria, kiipeilee kirjahyllyllä, roikkuu verhoissa, syö mun sohvan ja sohvapöydän. Silppuuaa sanomalehdet, levittää vesikupista vedet ympäri keittiötä ja kaiken lisäks ne on kauhean äänekkäitä. Eikä tietysti sovi unohtaa sitä pissan ja kakan määrää mitä ne tuottaa. Nukutun yön jälkeen, ennen töihin lähtöä luuttu kouraan ja sama homma taas töistä palattua. Onneksi mulla on sentäs vaan 5+1 pentua, ajattelen kauhulla pentueita joissa on 8 pentua :o Ainiin ja pentujen lempipuuhaa on roikkua lattiamopissa kun luuttuan. Välillä työnnän pentuja mopilla sivuun ja ne tulee vaan kahta kovemmin siihen kiinni. Välillä tekis vaan mieli karjasta, että nyt jumankauta menkää edestä pois. Ongelman vaan on kun ne on ihan järkkymättömiä. Olen yrittänyt saada ne pois tieltä tiputtamalla lattialle jotain mistä lähtee kova ääni, jotta ne vähän säikähtäis ja menis jaloista pois. Sekunnin murto-osan ne tuijottaa kovan äänen lähdettä ja sitten ne syöksyy kimppuun. Vähän aikaa ne saa siinä ajan kulumaan, mutta moppi on vaan niin paljon kivempi!! Tai sit ne haluaa vaan ärsyttää mua..

Onhan ne ihan söpöjä, siis ainakin nukkuessaan.. Eikä ne edes nuku paljon. Juuri kun näät että nyt ne nukkuu, vihdoin hetken rauha, niin eikös jossain narahda tai kuulu pieni rapistus ja taas ne on yhtä pirteitä kuin hetki sitten.

Kaikki pennut on tosi tasaisia keskenään. Väinö on ihan yhtä iso kuin tytötkin nykyään. Luulen nyt kuitenkin että kaikista jää melko sileitä, vaikka välillä on jo vaikuttanut, että saattaa tulla pari karkeaa. Hauskaa, tykkään sileistä! Luonteeltaan ovat kaikki tosi kontaktihakuisia ja avoimia. Olkkarissa ei pysty liikkumaan kunnolla, kun saa villit naskalihampaat puntteihin roikkumaan. Olen myös pannut merkille että ovat aika täpäköitä kaikki. Träp joka on ainakin viisi kertaa isompi kuin russelipennut, saa tasaisesti kurinpalautusta jokaiselta pennulta. Ne ei ota sitä ihan kevyesti jos Träp yrittää kurmottaa :D Tosi kovia ovat myös taistelemaan. Träp vetää niitä narulelun perässä ympäri olkkaria ja ei ne vaan irrota otettaan. Välillä tuntuu tunteet kuumenevan pentujen keskenkin tällaisella  &¤(&%#¤/%&=(&)/&%##!! säestyksellä. Kaikki ovat tosi ahneita ja sen kyllä huomaa mahan ympäryksestäkin :)

Riikka Seinäjoelta valitsi siis Viuhtin kaveriksi Sirin joka on nykyään nimeltään Veela. Sarzan kautta Katjalle menevän Hipsu pennun nimeksi tulee Uma.

Ensi maanantaina pennut menvät eläinlääkärin tarkastukseen ja saavat samalla mikrosirut. Rekkarit pennut saivatkin hyvissä ajoin, jo kun olivat pari-viikkoisia. Kennelliitto sai hyvään aikaan asiansa ajantasalle :)

                                                                    "Träp pulassa"

2023851.jpg