Whihii pentuliinot täytti tänään jo 4 viikkoa. Nyt ne alkaa olla sen ikäisiä että niitä on hauska seurailla ja alkaa vähän hahmottumaan millaisia ne ovat luonteeltaan. Pentulaatikko on siirretty pois ja pennut ovat vallanneet olkkarin. Olohuone on vuorattu sanomalehdillä ja huonekaluja on siirrelty tukkeeksi kaikkien kolojen eteen, ettei penskat pääse joka rakoon itseään tunkemaan. Olo on siis tosi kodikas, kun istun iltaisin sohvalla katsomassa telkkaria..No onneksi tätä kestää vaan nelisen viikkoa.

Pennut ovat kaikki hirmu reippaita ja uteliaita. Kovia painimaan ja leikkimään keskenään. Tosi tasaisen oloinen pentue. Hampaat ovat alkaneet puhkeamaan ja sen ovat myös mun varpaat saaneet todeta. Kauhen kova puruote jo nyt. Pentujen rytmi on onneksi seuraavanlainen 30-45min hereillä ja sitten taas nukutaan piiitkään..joten ihan kauheita riiwiöitä ne ei vielä ole. Pennut syövät hienosti kiinteää nappulamössöä, vaikka roikkuvat kyllä Hulin nisillä tasaisin väliajoin.

Hmm mitäs muuta niistä voisi kertoa..Loistavia tapauksia kaikki. On mulla suosikkikin, jonka voisin kotiin ilomielin jättää. Mutta nyt ei ole russelin aika...

                           1986349.jpg