Päätin avata Hulin tuleville pennuille oman blogin, jota pentujen kyselijät voivat seurata ja näin pysyä ajan tasalla tilanteesta :)

Hulilla on odotusta jäljellä vielä kolmisen viikkoa. Maha on selkeästi jo kasvanut ja Hulin vauhti hidastunut. Siis ihan arkielämässä, agilityä ei toki enää mennä. Vaikka kyllä se vielä maanantaina pujotteli kepit mielen virkeydeksi. Tokoa olen sitä vastoin innostunut treenaamaan oikein urakalla, kun ei agia voida tällä hetkellä mennä. Huli on kyllä hassu pieni otus ja tykkä tehdä liikkeitä, se oikein tarjoaa suorituksiaan ja koskaan siltä ei ole lopahtanut kiinnostus uuden opetteluun.

Siirryin tällä viikolla antamaan jo penturuokaa. Hulinan ruokahalu on palannut entiselleen ellei jopa parempaan. Kaikki on siis toistaiseksi sujunut hyvin. Mahalla on ihan mukavasti kokoa joten eiköhän sieltä 4-5 pentua ole ainakin tulossa. toivottavasti ei mene arvailut ihan metsään.

Mua mietityttää kauheasti, että miten pennut tulen sitten "jakamaan" kyselijöille. Mulla on nyt kolme oikein hyvää kotia tiedossa nartulle ja yksi urokselle, joka ottaa toki mielellään myös nartun jos uroksia ei tule. Nartun kyselijät taas eivät voi ottaa muuta kuin nartun. Eli nyt toivotaan narttuja. Meillä syntyneissä pentueissa on ollut maksimissaan 2 narttua, toivottavasti se ei ole enne...